Beachflag - alsidige flag til mange anledninger

Med vores beachflag kan du nemt og effektivt skabe opmærksomhed på din virksomhed eller begivenhed. Flagene – også kendt som strandflag eller reklameflag, er designet til at stå frit og fange øjet med deres levende farver og tydelige budskaber. Beachflagene med deres buede og afrundede kanter skiller sig ud fra mange andre reklameprodukter, som ofte har meget lige kanter og et stringent udtryk – og lige netop derfor er beachflag et i øjenfaldende og kraftfuldt blikfang til din virksomhed.

Beachflagene er meget alsidige og de kan let monteres og afmonteres igen – og de kan tilpasses med dit eget design, logo eller budskab. Dette gør dem til et ideelt redskab til markedsføring af din virksomhed, eller begivenhed på en stilfuld og effektiv måde. Beachflagene har mange anvendelsesmuligheder, og er brugt på mange forskellige måder. En af de klare fordele ved valg af beachflag er, at flagene kan bruges både indendørs og udendørs. I kombination med vores store udvalg af tilbehør til beachflag kan du finde alt til et komplet flag. Beachflagene bruges både ved vejkanten, som en del af en messestand, ved indgangspartier og til udstillinger.    

Beachflagene fås i mange forskellige størrelser og i forskellige former bl.a. dråbe, fjer og med bue. Derudover fås beachflagene også i en dobbeltsidet model, hvor der er print på begge sider af flaget. Alle stængerne til de forskellige typer beachflag er i holdbart fiberglas og flagene er testet til holdbarhed op til en vindmodstand på 29 km/t.         

Materialet som vores beachflag bliver produceret i er stærk vævet polyester og UV printet, så farverne holder sig flotte og skarpe udendørs

Tilbehør til beachflag

I sortimentet kan du også finde et bredt udvalg af fødder og tilbehør til beachflag bl.a. jordspyd og skruespyd, som er de mest anvendte til placering af beachflag. Skal beachflaget placeres på en plan overflade, foran et indgangsparti eller indendørs på en messe eller f.eks. i en foyer, har vi krydsfødder og firkantede metalbaser, som passer godt til netop det formål. Derudover kan du finde både transport- og opbevaringstasker til beachflagene – men også de mere specille fødder som Dækfod til biler og beslag til vægmontering.  

Indkøbskurv
Scroll to Top