Gadeskilte

Gadeskilte til al slags vejr

Alle vores A-skiltene er udført i aluminium og bred profil på 25 mm. Skiltene er dobbeltsidet og er meget nemme at transportere, opbevare og flytte rundt med, da de er sammenklappelige og derved ikke fylder meget.

I vejr og vind…

De vindsikrede A-skilte er produceret i aluminium med en bred profil på 33 mm. De er meget stabile med robust fod, der sikrer, at skiltet kan modstå kraftig vind. Skiltene er enten med kraftige fjedre eller waterbase.

Gadeskilt, A-skilte og sandwichskilte - Gadeskilte til gode priser

Fås i størrelserne A2 – A1 – B2 og B1. 

 Fås i 2 forskellige typer og i A1 størrelse. 

Gadeskiltene har mange funktioner og er uundværlige for forretninger og virksomheder.  A-skiltene er yderst velegnede til f.eks. gangarealet i storcentre, på store udstillinger, messer og til andre events, hvor de kan bruges som reklame for produkter og gode tilbud – eller blot som vejviser. 

Optimer din synlighed med plakater

Ønsker du flere kunder ind i din forretning eller skabe ekstra opmærksomhed omkring dit brand? Gadeskilte er nøglen til at opnå øget synlighed og tiltrække potentielle strøgkunder. Vi hjælper også gerne med idéer og inspiration til budskabet på dine plakater.

Nemt og fleksibelt

Nemt og ligetil med bærbare “reklamesøjler”, der placeres udendørs ved din forretning, restaurant, café eller event. Du kan tage dem med på messe eller hvis du skal lave en popup-butik i forbindelse med et arrangement eller en event. 

Fordele ved sandwichskilte:

Øget opmærksomhed: A-skilte er iøjnefaldende og fanger øjet hos forbipasserende, hvilket øger din synlighed med blikfang.

Fleksibilitet: Du kan hurtigt og nemt ændre budskabet på dine skilte for at markedsføre særlige tilbud, begivenheder eller produkter.

Lokal målretning: Disse skilte er ideelle til at nå ud til lokalbefolkningen og tiltrække folk, der går eller kører forbi din forretning.

Bestil dine skilte allerede i dag!

Hvis du søger efter en pålidelig måde at fremme din forretning på og øge trafikken til din dør, så er gadeskilte den perfekte løsning. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dine næste A-skilte, og du har taget det første skridt mod øget synlighed og succes!

Vi printer også dine plakater

Vi kan også hjælpe dig med plakaterne, så du får en komplet løsning. Plakaterne printes i høj kvalitet på vandfast papir, så der kan holde sig pæne og skarpe i lang tid – uanset om de bruges inde eller udendørs. Vi hjælper også gerne med den grafiske opsætning.

Brug for en totalløsning

Har du brug for yderligere info eller tilbud på komplet grafisk løsning, så kan du læse mere på www.LautrupReklame.dk

Indkøbskurv
Scroll to Top