Messeudstyr

Udstyret er et vigtigt parameter når det kommer til messer. Messeudstyret er med til og give førstehåndsindtrykket af virksomheden  Messer er selvsagt et konkurrencepræget miljø, hvor alle virksomheder kæmper om opmærksomheden. 

Med vores messeudstyr er der rig mulighed for at skabe den ideelle messestand – der er både messeudstyret man tit og ofte vil vælge til en messestand, men vi har også messeudstyr, hvor der er mulighed for og lave et anderledes blikfang og skille sig ud fra mængden. 

Kontakt os gerne for at høre nærmere omkring mulighederne…

Messevægge – kernen i messestanden 

Med vores messevægge kan du skabe et godt udgangspunkt for din messestand. Messevæggene fås i forskellige former og størrelser. De er nemme og opbevare når de ikke skal bruges på messer – men de kan også bruges som en del af indretningen i virksomheden og på kontoret.

Messevæg med print - Stort udvalg af pop up messevægge med print
Messevæg med print - Stort udvalg af pop up messevægge med print

Messepulte og messediske 

Messepultene har både en praktisk og en reklamemæssig værdi. Pultene med reklame er en god løsning på messestanden og så har de den fordel, at der er plads til opbevaring i pulten til forskellige materialer. 

Oval messedisk med print
Firkantet messedisk med print

LED pop-up – Innovativ præsentation

LED Smartframes er som skabt til ekstra Wow-effekt til virksomhedens produktpræsentation. 

Med LED belysningen kan der skabes en dybde og klarhed til billeder og produkter, og LED belysningen er miljøvenlige og med det, også økonomiske i driften. Derfor er det en klar fordel hvis der vælges LED frem for andre traditionelle metoder til belysning.

Brochureholdere

Egnet til både messer til opbevaring og præsentation af trykt materiale. Men er oftere brugt i receptioner og på klinikker som en del af indretningen.  

Vores brochureholdere fås i 3 forskellige modeller. Der medfølger desuden opbevaringstaske eller kuffert med, så de nemt kan transporteres til og fra messer, eller pakkes væk til opbevaring.   

Brochurestander og brochurestativer til gulv

Komplet totalløsning til din næste messe

Har du brug for gode idéer og kreative tanker til din næste messe,
så kan du måske finde mere inspiration på
www.LautrupReklame.dk

Messeudstyr med tanke på miljøet

Når vi giver råd og vejledning, så er det altid med udgangspunkt i, at vi skal
producere og levere kvalitetsprodukter, der holder længe. 

Indkøbskurv
Scroll to Top