Logoflag

Logoflag er en af de mest populære og brugte reklameartikler til branding og sender et stærkt visuelt signal. Flagene er printet på 160 gr. stærkt stof og med ekstra stærke syningerne, så de kan modstå de danske vejrforhold. Materialet er et vævet polyester materiale, som pt. er det stærkeste materiale, som findes på markedet lige nu. 

Mange faktorer spiller ind på holdbarhed – både vejr – og vindforhold og ikke mindst placering. Et flag holder normalt ca. 4-6 måneder under normale danske vejrforhold, men vi har erfaring med, at vores flag holder op til 50% længere.

Logoflag dannebrog - reklameflag med tryk og eget logo

Logoflag – Dannebrog

Logoflag højformat - reklameflag med tryk og eget logo

Logoflag i højformat

Flag i dannebrogsformat og højformat er et kraftfuld markedsføringsprodukt og bliver ofte brugt til events, messer, koncerter, butikker og andre offentlig steder. Et godt alternativ er vores beachflag, som har samme kraftfulde markedsføringseffekt.   

Ønsker du at øge synligheden og genkendeligheden af din virksomhed eller brand?

Ved at placere dit logo eller budskab på et flot flag, kan du skabe en unik og iøjnefaldende markedsføringseffekt. Logoflag og reklameflag er velegnede til både indendørs og udendørs brug og kan tilpasses i størrelse og design efter dine ønsker og behov.

Uanset om du ønsker at promovere din virksomhed på et messestand, ved en event eller i din egen butik, vil logoflag og reklameflag sikre, at dit budskab bliver set og husket af dine potentielle kunder.

Gratis design og opsætning

Vi tilbyder et bredt udvalg af flag i høj kvalitet og til en yderst konkurrencedygtig pris. Hos os får du samtidig gratis opsætning og design af et flot og effektivt flag, der passer til din virksomheds stil og budskab.

Så tøv ikke med at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at øge synligheden og genkendeligheden af din virksomhed eller brand med reklameflag.

Logoflagenes kvalitet og holdbarhed

De vil naturligvis kunne holde længere tid, hvis de tages ned under storm og uvejr. Er de placeret på et meget udsat sted kan de, selvom de er printet på et meget robust materiale, blive flosset og ødelagte på få dage under et stormvejr.

Stort udvalg af reklameartikler og messeudstyr

Stort udvalg af messeudstyr, messepulte og messediske, messevægge og bannere – meget af messeudstyret fås også med LED-belysning. Til effektiv butiksprofilering har vi forskellige typer gadeskilte, A-skilte og vindsikret gadeskilte til de mere udsatte placeringer.  Smarte klaprammer i sort og alu og i mange forskellige størrelser fra A4 helt op til 70 x 100 – sortimentet omfatter også klaprammer med LED belysning i 2 forskellige størrelser. Beachflag og RollUps i god og stabil kvalitet i forskellige størrelser med flot print til yderst fornuftige priser.

Reklameslik og slik med logo

Stort udvalg af reklameslik med logo og budskab som kan trykkes på bl.a. pastilæsker, slikposer, bolsjer og tyggegummiæsker – slikket er en af de mest brugte produkter med meget stor reklameværdi. Perfekt til uddeling på messer, som strøvarer og til specielle kampagner.

Derudover har shoppen forskellige reklameartikler med logotryk – bl.a. keyhangers med tryk og papirsarmbånd med logotryk – også kendt som Tyvekarmbånd til f.eks. festivaler.

Du kan også besøge Lautrup Print og Reklame,
hvor du kan læse mere om vores virksomhed og produkter

Skal du have ny flagstang?

Når du har besluttet dig for at investere i et flot flag, er det vigtigt at vide, hvordan du bedst muligt monterer det for at sikre, at det kan flage flot og stabilt i vinden.

Først og fremmest er det vigtigt at vælge det rigtige flagstangssystem. Der findes flere forskellige typer, herunder teleskopstænger, faste stænger og vægmonterede stænger. Du bør vælge et system, der passer til den placering, hvor du ønsker at montere dit flag.

Når du har valgt dit flagstangssystem, er det vigtigt at sørge for, at stangen er korrekt monteret og står lodret. Brug vaterpas til at måle stangens lodrette position, og juster den om nødvendigt.

Når flagstangen er monteret korrekt, kan du montere flaget.

Sådan monterer du flaget…

Det er vigtigt at placere flaget korrekt på stangen. Start med at folde flaget ud, og sørg for at placere hængslet (det punkt, hvor flaget er fastgjort til stangen) øverst på stangen.

Når flaget er placeret korrekt, kan du fastgøre det til stangen. Brug de medfølgende kroge eller beslag til at fastgøre flaget på stangen. Sørg for, at krogen er fastgjort til flagets øvre kant, så det hænger flot og frit.

Til sidst er det vigtigt at sikre, at flaget er fastgjort korrekt og sikkert. Med disse enkle trin kan du sikre, at dit flag er korrekt og sikkert monteret, og at det kan flage flot og stabilt i vinden.

Indkøbskurv
Scroll to Top